Nathalie Makoma

Een energieke aanwezigheid met een show vol power, soul en disco. In 2008 de runner up van Idols in Nederland en sindsdien niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Ze sleepte een platencontract binnen bij Sony BMG, gevolgd door een heftige tour waarbij ze in vier maanden tijd vurige 150 shows levert. Nathalie Makoma staat voor entertainment op kwalitatief hoog niveau. Met haar immense haardos en ongekende stemgeluid weet ze keer op keer een krachtige, danceable show neer te zetten waarbij het publiek volledig ‘los gaat’. Nathalie is een podiumdier met een verhaal.

Hierna volgen diverse hits, en tussendoor reist Nathalie ook regelmatig af naar haar geboorteland Congo waar Michael Jackson –achtige taferelen afspelen op het moment dat Nathalie voet zet op  geboortegrond. Het succes is tot op de dag van vandaag immens in Congo, en Nathalie tourt nog regelmatig door Congo en staat daar steevast voor uitverkochte zalen.

Nathalie was de afgelopen jaren te zien in TV programma’s zoals SBS  Sterren Springen, AVRO’s Dancing With The Stars, RTL4 Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en in haar eigen real life soap op RTL5 ‘Congolese Bruiloft op het Platteland’.  In België scoorde ze hoge ogen door haar deelname aan Belgium’s Got Talent in het najaar van 2019. Nathalie wist met haar vertolking van Tina Turner’s Nutbush City Limits een verpletterende indruk achter te laten bij het Belgische Publiek. In 2020 wist zij vol overgave het RTL4 programma “All Together Now” te winnen. In no time stond de volledige 100 koppige jury tijdens haar energieke optreden te dansen op hun stoelen. Afgelopen was Nathalie ook één van de Secret Singers in het succesvolle RTL4 programma “Secret Duets”.

Nathalie voelt zich het beste thuis on stage…met een ijzersterke compacte buhneshow waarin hits als Stayin’Alive, Proud Mary, Mesmerized en Waka Waka letterlijk en figuurlijk van de buhne knallen…………………Daarnaast heeft Nathalie zich het repertoire van Tina Turner zo eigen weten te maken, dat ze op onnavolgbare wijze, met haar ongeremde energie, een sublieme Tina Turner Tribute show weet neer te zetten.

2023 beloofd hét jaar van Nathalie te worden. Met diverse live shows in de planning, een nieuwe single en zal ze ook dit jaar wederom haar opwachting maken in diverse TV programma’s.

Wilt u Nathalie Makoma boeken voor een knallend optreden? Neem dan vrijblijvend contact op en wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden. Nathalie is ook te boeken als gastsolist, of in combinatie met diverse live bands (waaronder haar eigen begeleidingsband).

© The Talent Agency. All rights reserved. | Realisatie: Internet360.nl