Louisa Janssen

Zonder enige twijfel één van de meest spraakmakende en flamboyante TV Personality’s van ons land.

Sinds 2015 is Louisa samen met haar partner Rowan te zien in hun real life series op TLC en Discovery+ . Hun series waren direct vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rowan.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong.

Louisa is ook al jarenlang bijzonder succesvol als zangeres en influencer.

Ze maakten diverse succesvolle singles zoals Born To Be Me (geschreven door Ferdi Bolland) en Bonjour Madame (geschreven door Jeffrey Heesen). Ook nam ze in 2023 voor de SP het nummer “Leen” op om aandacht te vragen voor de verhoging van de rente op de studieschuld van jongeren.

Tevens was Louisa in talloze TV programma’s te zien zoals The Roast of Hans Klok (Comedy Central), TV Kantine (RTL4), Alleskunners VIPS (SBS) en natuurlijk in de Videoland hit “Echte Meisjes in de Jungle”.

Daarnaast was ze samen met Michella te zien in haar eigen Videoland serie “Michella & Louisa Werken Mee” .

© The Talent Agency. All rights reserved. | Realisatie: Internet360.nl