Louisa en Rowan

Zonder enige twijfel één van de meest spraakmakende, maar vooral ook één van de meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie……..LOUISA & ROWAN

Sinds 2015 zijn Louisa en Rowan te zien in hun real life series op TLC en Discovery. Hun series waren direct vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rowan.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong.

Rowan, geboren en getogen in Venlo, voelde zich in tegenstellig tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. Hij zat op een voetbalclub, deed aan skateboarden en volgde een opleiding in de techniek. Terwijl Louisa er in haar jeugd alleen voor stond, kon Rowan juist rekenen op alle steun van zijn hechte familie.

Toen Louisa en Rowan elkaar uiteindelijk tegen het lijf liepen, sloeg de vonk gelijk over. Ze vonden beiden niet alleen de ware liefde in elkaar, maar zijn vooral ook soulmates. Hun bijzondere achtergronden en levensverhaal maakte hun band vanaf de eerste minuut sterker dan ooit, en uiteindelijk besloten de twee met elkaar in het huwelijk te treden voor het oog van de draaiende camera’s……….in 2015 werd ‘Louisa & Rosanna, onze transgender bruiloft” een regelrechte kijkcijferhit. Heel Nederland leefde mee met dit bijzondere koppel en mede door hun oprechtheid en openheid werden ze door de kijkers op handen gedragen.

Louisa en Rowan zijn inmiddels onlosmakelijk het boegbeeld voor gelijke rechten, transgender emancipatie en niet in de laatste plaats vervullen ze een voorbeeldfunctie in Nederland en ver buiten onze landsgrenzen voor talloze mensen die steun vinden bij dit innemende koppel.

Het nieuws over hun transgenderbruiloft ging al snel de wereld over, en uiteindelijk werd de serie ook in veel andere landen uitgezonden.  Aangezien de kijkers geen genoeg konden krijgen van de belevenissen van Louisa & Rowan was een vervolg onontkomelijk en in “Louisa & Rosanna, Mijn Transgender Liefde” werden ze opnieuw op de voet gevolgd door de draaiende camera’s……….later volgden series als “Eerste Hulp bij Poetsen” en “Louisa en Rowan Op Z’n Gooisch”.

in December 2017 werden ze ook nog de trotse ouders van hun zoontje, Mikai.

Inmiddels is dit excentrieke, maar bovenal sympathieke, koppel een vaste waarde geworden in de media. Naast hun eigen reality series zijn ze ook graag geziene gasten in andere TV programma’s. Zo waren ze te zien in ondermeer De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS (RTL5), Alleskunners VIPS (SBS), TV Kantine (RTL4), Jenssen (RTL5), The Roast of Hans Klok (Comedy Central) en vertrok Louisa in 2022 naar de jungle voor de succesvolle Videoland hitserie “Echte Meisjes in de Jungle”

Ze zijn beschikbaar voor presentaties, Meet & Greet, openingen en speeches.

Louisa & Rowan zijn altijd aardig, gezellig en vooral benaderbaar- in al hun bijzonder- en veelzijdigheid een echt Nederlands Celebrity koppel

© The Talent Agency. All rights reserved. | Realisatie: Internet360.nl