Djamila Celina

Djamila is een ware duizendpoot. Deze mooie Amsterdamse ‘housewife’ is zangeres, influencer, DJ & realityster. Overal waar Djamilia verschijnt is zij het oogverblindende, mooie en roze glamoureuze middelpunt. Kortom: in haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

Tegelijkertijd is Djamila aardig, gezellig en benaderbaar.

Meer dan 10 jaar geleden startte ze haar carriére in de showbusiness als DJ, en niet onverdienstelijk. Want Djamila werd meerdere malen verkozen tot World’s Most Sexy DJ!

Daarnaast bracht ze ook diverse succesvolle singles uit, waaronder een duet met Famke Louise.

Ze runt ook haar eigen webshop www.djamilacelina.com waar ze diverse exclusieve gadgets, kleding en accessoires verkoopt. Ondernemen zit in Djamila’s bloed, en de afgelopen jaren wist zij middels social media en een goede marketingcampagne haar naam uit te bouwen tot een succesvolle merknaam.

In 2022 maakte Djamila haar opwachting in de Videoland hitserie, The Real Housewives of Amsterdam. De serie, waarin het wel en wee kunnen volgen van diverse High Society vrouwen uit de hoofdstad, is Djamila zonder twijfel de meest opvallende, en spraakmakende, verschijning. En dat het publiek dol is op Djamilia, mag inmiddels duidelijk zijn. Deze ‘pink lady’ is één van de meest succesvolste influencers van Nederland op dit moment. Met 194K volgers op Instagram en maar liefst 1 miljoen volgers op TikTok mag zij zich met recht tot de absolute top van de social media rekenen op dit moment. Ze deed al enkele succesvolle campagnes met merken als Knorr en Jamin.

Wilt u samenwerken met Djamila? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden.

© The Talent Agency. All rights reserved. | Realisatie: Internet360.nl