Danny Volker

Danny verwierf landelijke bekendheid door zijn deelname aan het RTL programma “Big Brother”. De goedlachse spierbundel groeide al snel uit tot één van de publiekslievelingen in het huis. Niet zo verwonderlijk want Danny is altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar.

Danny is geboren met een passie voor sport, en al vroeg was het voor hem duidelijk dat hij van deze hobby zijn beroep wilde gaan maken. Na zijn middelbare school besloot hij een sportopleiding te gaan volgen om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en als professional aan de slag te gaan.

Gedurende zijn jeugd was Danny actief in verschillende sporten waaronder zwemmen, judo en rugby. Zijn onbegrensde toewijding in de rugby brachten hem zelfs naar het Nederlands rugbyteam, waar hij drie jaar lang met enthousiasme, en vooral, succes deel van uitmaakte.

Tegenwoordig is Danny personal trainer, waarin hij zich de laatste jaren wist te specialiseren in verschillende focusgebieden zoals afvallen, spiermassa opbouwen suspension training, krachttraining en lichaamstransformaties.

Met zijn diepgaande kennis en ervaring helpt hij zijn cliënten hun fitnessdoelen te bereiken. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het vormgeven van het lichaam, het bevorderen van een gezondere levensstijl of gewoon omdat ze het leuk vinden.

Danny’s filosofie is gebaseerd op een goede balans tussen training, voeding en rust. Hij gelooft dat met de juiste begeleiding en inzet samen het gewenste resultaat kan worden behaald!

Deze populaire personal trainer, realityster & Influencer is breed inzetbaar. Zo is Danny beschikbaar voor (online) samenwerkingen waarbij hij uw bedrijf/product een enorme boost kan geven en onder de aandacht kan brengen bij de juiste doelgroep. Tevens is Danny beschikbaar voor presentaties, motivatietrainingen en als VIP op uw feest of evenement!

Nieuwsgierig wat Danny voor u kan betekenen ? Neem dan vrijblijvend contact op

Danny inspireert anderen om het beste uit zichzelf te halen! En om je doelen te verwezenlijken

© The Talent Agency. All rights reserved. | Realisatie: Internet360.nl